Comenzi

Care Este Perioada De Realizare a Comenzii?

Comanda este completată în medie în câteva zile lucrătoare, în funcţie de marca comandată şi cantitatea de articole. Perioada estimată de livrare pentru întreaga comandă este afişată în coş, iar termenul de livrare pentru produsele individuale este indicat în fişierul XML disponibil în pagina noastră.

Comanda Poate Fi Anulată?

Da, putem anula comanda la cererea clientului, cu condiţia că, comanda nu a fost plătită. Cerere, vă rugăm să trimiteţi prin e-mail ([email protected]) sau prin intermediul chat-ul online. În mesaj vă rugăm să indicaţi numerele comenzilor, care trebuie să fie unite.

Se Pot Uni Comenzile?

Da, se poate uni mai multe comenzi pentru una mai mare, astfel încât costul de expediere a comenzii să fie unul singur. Vă rugăm să reţineţi că acest lucru prelungeşte timpul de realizare a comenzii, de aceea vă sugerăm să uniţi comenzile până în 24 de ore din momentul plasării comenzilor. Pentru a unii comenzile […]

Pot Primi Discontul La Comandă?

Produsele oferite pe site-ul web materhorn.pl sunt deja la preţuri en-gros, dar în cazul cumpărărilor la scară largă, discounturile sunt alocate individual, în acest scop, contactaţi-ne prin e-mail ([email protected]) sau direct prin chat-ul nostru.