Regulamentul Depozitului

 1. Plasarea comenzi la Depozitul Matterhorn înseamnă acceptarea prezentului regulament.
 2. Matterhorn este un depozit en-gros (numită mai departe: Depozit) şi deserveşte operatorii economici. Proprietarul depozitului Matterhorn este firma Matterhorn Moda Sp z o.o. (SRL) cu sediul în Mysłowicach, str. Katowicka 51 , CIF: 8961552779, VAT UE: PL 8961552779 REGON (Numărul de înregistrare al societăţii): 364871017. Depunătorul comenzii (în continuare numit Cumpărător) declară că efectuează această activitate în numele şi în favoarea operatorului economic.  Activitatea de vânzare în depozitul Matterhorn nu intră sub incidenţa legii protecţiei consumatorului.
 3. Depunătorul comenzii este obligat să furnizeze datele de facturare (conţinând denumirea societăţii şi numărul CIF valabil) şi de livrare. Dacă datele de facturare şi cele de livrare diferă, trebuie menţionat acest lucru la plasarea comenzii, în câmpul „informaţii suplimentare”.  Factura va fi emisă în baza datelor furnizate de client în timpul plasării comenzii.
 4. Toate preţurile afişate pe pagina noastră sunt preţuri de depozit la valoarea netă (nu conţin TVA).
 5. Marfa oferită în depozitul Matterhorn este nouă, provine din surse legale şi nu prezintă defecte.
 6. Plasând comanda, vă daţi acordul pentru introducere datelor cu caracter personal în baza noastră de date. Datele vor fi folosite în scopul onorării comenzilor şi în scopuri de marketing.
 7. Depozitul Matterhorn nu răspunde pentru greşeli provenite ca urmare a avariilor sistemului, nici pentru erori produse în timpul comunicării dintre utilizatorul website-ului al depozitului şi serverele acesteia. Depozitul nu răspunde pentru date inexacte sau false furnizate de Cumpărător în timpul plasării comenzii. În special costurile de livrare, valoarea TVA sau preţul mărfii calculate greşit nu pot fi considerate definitive şi sunt supuse corectării.
 8. Depozitul Matterhorn îşi rezervă posibilitatea nerealizării unor comenzi sau părţi ale acestora. Dacă produsul comandat nu este disponibil în momentul completării comenzii, depozitul livrează Cumpărătorului produsele comandate care sunt disponibile, iar valoarea produselor nelivrate se trece în contul Cumpărătorului ca excedentare de plată la bilanţul de plată a Cumpărătorului. Excedentare de plată poate fi folosită de Cumpărător la cumpărături ulterioare în Depozit. La cererea expresă a Cumpărătorului, exprimată în scris, plata excedentară va fi returnată acestuia într-o modalitate stabilită cu acordul ambelor părţi.  Ca regulă generală, rambursarea plăţilor excedentare se efectuează în mod similar plăţii iniţiale.
 9. Comanda mărfurilor are loc după apăsarea butonului „Plasare comandă” de pe pagină web Depozitului şi furnizarea prealabilă a tuturor datelor necesare.
 10. Marfa vândută nu se returnează. Cumpărăturile în depozitul Matterhorn nu reprezintă comerţ cu amănuntul şi nu se adresează persoanelor fizice.  Cumpărăturile pot fi efectuate de către operatorul economic. Prin urmare, comenzile cu ridicată nu pot fi returnate. Sunt supuse schimbului numai produsele deteriorate, despre care cumpărătorul trebuie să informeze Matterhorn în 24 de ore de la primirea comenzi. Reclamaţiile de la consumatori care sunt clienţi cumpărătorului depozitul Matterhorn nu le primeşte.
 11. În medie, timpul realizării unei comenzi este de 1 până la 9 zile lucrătoare. Timpul necesar completării comenzii pentru un produs dat se poate verifica în coşul de cumpărături sau în fişierul XML disponibil pe site depozitului. Din motive care nu depind de depozitul timpul realizări se poate prelungi.
 12. Plasarea comenzi înseamnă încheierea contractului între operatorii economici şi are ca consecinţă obligaţia de plată. Nu se poate renunţa la marfa deja plătită.
 13. Înainte de ridicarea coletului trebuie verificat ambalajul pentru eventuale urme de deteriorare din cauza transportului. Se vor verifica cu precădere starea benzilor adezive şi a sigiliilor lipite pe colet.  În cazul în care ambalajul prezintă urme vizibile de deteriorare, sau dacă benzile adezive, sau sigiliile sunt rupte livrarea trebuie să fie respinsă şi în prezenţa curierului să se întocmească un proces verbal de daune; de asemenea va vi contactat cât mai repede vânzătorul pentru clarificarea situaţiei. Verificarea coletului la ridicare reprezintă o condiţie indispensabilă pentru obţinerea de către cumpărător a unor eventuale despăgubiri pentru deteriorarea sau jefuirea coletului pe în timpul transportului (garanţia produselor nu acoperă deteriorări mecanice, cauzate de acţiuni exterioare). Coletele respinse de către destinatar sau returnate la Matterhorn cumpărătorul le va reprimi pe propria cheltuială.
 14. Am depus toate eforturile pentru a asigura verificarea descrierilor produselor şi a fotografiilor în Depozitul Matterhorn, dar nu suntem responsabili pentru modificările introduse de producători sau erorile în descrieri. 
 15. Factura VAT este ataşată coletului sau disponibilă pentru descărcare de pe pagina web a Depozitului.
 16. Cumpărătorul se obligă să ia cunoştinţă cu informaţiile legate de comenzile disponibile pe pagina Matterhorn.